Tjänster för butiker

Kategoriutveckling drycker

Vi tar totalansvar för den fysiskt tunga och marginalstarka kategorin drycker i Er butik. Vår kompetenta och specialiserade personal har ett väl utarbetat arbetssätt när det kommer till effektiv och säljfrämjande drift av dryckeskategorin. Vi arbetar efter löpande och då blir arbetstiden därför hela tiden i relation till försäljningsomsättning från dag till dag, vilket i sin tur ger en extremt hög effektivitet och verkningsgrad.

Med vår unika nisch och spetskompetens inom dryckeskategorin hjälper vi Er att tjäna mer pengar på dryck!

Varuplock

Vi tillhandahåller branschkunnig personal för att vid behov avlasta, ersätta och komplettera Er egen personal, det kan till exempel vara vid säsongstoppar, vakanser (kort- eller långvariga) eller leveranser.

Vill du ha din butik välfylld och säljfärdig ännu tidigare på dagen?

Behöver du täcka upp en snabb vakans?

Behöver du effektiv personal till semesterperioden och vill slippa dyr och tidskrävande upplärning?

Vi hjälper dig att öka Er lönsamhet och utveckling genom att ha effektivast möjligaste driften.

Kassatjänst

Vi tillhandahåller kassapersonal till din butik för att täcka upp vakanser, säsongstoppar samt vid nyrekrytering. Rekryteringsprocessen är en viktig del för att hitta rätt personal, och blir det fel blir det ofta en dyr och tidskrävande historia. Ett enkelt, smidigt och effektivt sätt att hitta rätt personal är att hyra in från oss och testa om det känns rätt. För att sedan ”ta över” personen i fråga.

Butiksutveckling / Ombyggnation

Är det dags för en större ombyggnation för att utöka sälj yta, ska kundvarvet läggas om eller behöver ni malla om några avdelningar efter nya revideringar?

Vi har en lång erfarenhet från både mindre samt större ombyggnationer hos alla kedjor. Vårt team har god kunskap om allt från montering/demontering av inredning till mallning enligt senaste planogram.

Teamet leds in i sin tur av projektledare med mång-årig erfarenhet av just ombyggnationer. Våra team tillhandahåller även nödvändiga verktyg samt spindelhjul. Vi ser helt enkelt till att din ombyggnation rullar på smidigt och effektivt så din personal kan fokusera på den dagliga driften.

Inventering

Vid inventering behövs oftast mer personal för att den ska ske snabbt och smidigt, utan att störa kunderna. Vi har rutinerad personal för att din inventering skall flyta så smidigt och effektivt som möjligt.

Demo

Vår specifika demopersonal skapar aktivitet för din produkt som ger kunderna en inspirerande och försäljningsdrivande köpupplevelse. Vi levererar alltid högsta kvalité när det gäller kundkommunikation. Det ger ert varumärke ett konsumentevent som i stort sett är självgående.