Tjänster för leverantörer

Merchandising

Med vår rikstäckande bemanning når vi alla Sveriges butiker och kan på ett tidssparande och effektivt sätt driva försäljning och skapa aktivitet för Era produkter. Vi fungerar som en förlängd arm och komplement till Er säljkår som istället kan lägga sin värdefulla tid på att just sälja. Med våra interna rapporteringssystem så följer Ni vår framfart dagligen vilket ger en snabb och rak kommunikation och uppföljning. Vi är helt enkelt Best On Merch...

Ombyggnationer

Är det dags för en större ombyggnation för att utöka sälj yta, ska kundvarvet läggas om eller behöver ni malla om några avdelningar efter nya revideringar?

Vi har en lång erfarenhet från både mindre samt större ombyggnationer hos alla kedjor. Vårt team har god kunskap om allt från montering/demontering av inredning till mallning enligt senaste planogram.

Teamet leds in i sin tur av projektledare med mång-årig erfarenhet av just ombyggnationer. Våra team tillhandahåller även nödvändiga verktyg samt spindelhjul. Vi ser helt enkelt till att din ombyggnation rullar på smidigt och effektivt så din personal kan fokusera på den dagliga driften.

Demo

Vår specifika demopersonal skapar aktivitet för din produkt som ger kunderna en inspirerande och försäljningsdrivande köpupplevelse. Vi levererar alltid högsta kvalité när det gäller kundkommunikation. Det ger ert varumärke ett konsumentevent som i stort sett är självgående.